Välkommen till Charlies Solo Charleston

Oktober/November

 

En kurs i solo Charleston för dig som både vill jobba med egen improvisation och lära dig en koreografi (inte samma som förra kursen) :).

 

 

Nivå:

Alla danssugna! Kursen passar bra för olika nivåer. Har du inte så mycket erfarenhet av solodans så kommer du att få lära sig de vanligaste stegen i Charleston och är du en mer avancerade dansare så får du hjälp med att förfina din teknik, den typiska Charlestonstylingen samt lära dig många olika variationer av grundstegen. Vi kommer även att jobba med lite svårare steg där det krävs att du håller tungan rätt i mun. Mycket dans utlovas, du kommer att få träna mycket under kursen.

 

Upplägg: Kursen kommer att börja med en uppvärming och sedan kommer vi att jobba med basic Charleston teknik och övningar följt av mer specifika steg och hur man kan variera dessa och gå från ett steg till ett annat. I slutet av varje kurstillfälle jobbar vi med koreografi.

 

Kläder: Charleston dansas till snabb swingmusik, det kan bli svettigt så ta med en extra tröja om du ska vidare efter kursen :) (Det finns dusch och omklädningsrum i lokalen). När det gäller skor är det hala sådana, gärna med hård lädersula, som lämpar sig bäst, inga gympaskor! 

 

Plats:

Swedish Swing Society, Odengatan 89, Stockholm

T-bana: Odenplan

 

Tid:

Fredag 27/10, 10/11, 17/11 klockan 17.30-19.00

 

 

Registrering:

Workshopen kan bli full snabbt, så får du förhinder och vet att du inte kommer att kunna delta, kontakta Charlie ASAP på decavita@gmail.com.

 

Har du några andra frågor eller funderingar är det bara att skicka oss ett meddelande eller e-post!

  

 

ANMÄLNINGSFORMULÄR 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.