Välkommen till 4h Focus: Lindy Charleston

23 September 2017!

Fastnar du i Side-by-side Charleston så fort det spelas en lite snabbare låt? På den här kursen får både följare och förare teknik och tips för att kunna dansa och improvisera till snabbare tempon. Vi kommer även att lära ut styling och fler olika varianter på och nya transitions in och ut ur välbekanta turer. Du kommer även att få lära dig användbara steg att "vila i" om det är snabb musik. 

 

Nivå:

Workshopen passar dig på medelavancerad och avancerad nivå. Var snäll och respektera nivån, både för de andra kursdeltagarnas och för dina lärares skull ;). Du kommer ändå inte att kunna ta till dig eller använda materialet om du inte har en bra basic. 

 

Plats:

Årsta Teater, Årsta torg 5

T-bana: Gullmarsplan och sen buss 160 mot Årstaberg/Liljeholmen 

 

Tid:

Lördag 23/9 2017 kl. 12.00-14.00 och 15.00-17.00

 

Det finns restauranger och mataffär i närheten där du kan köpa lunch, eller så går det bra att ta med egen lunch och snacks.

 

 

Registrering:

Vårat mål är att ha lika många förare som följare (inte kul att vänta i rotationen). Därför ber vi dig att registrera dig tillsammans med en partner även fast vi sen kommer att rotera under kursen. Om du inte har någon att anmäla dig tillsammans med kan du skriva ut en förfrågan i Facebookeventet: facebook.com/lindycharleston

 

 

Workshopen kan bli full snabbt, så får du förhinder och vet att du inte kommer att kunna delta, kontakta Charlie ASAP på decavita@gmail.com.

 

Har du några andra frågor eller funderingar är det bara att skicka oss ett meddelande eller e-post!

 

 

ANMÄLNINGSFORMULÄR 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.