Välkommen till 4h Focus: Followers

4 March 2017!

Teknik, musikalitet, styling, kroppskontroll, fotarbete, rytm!

 

Den här kursen riktar sig till dig som är medelavancerad-avancerad följare och som vill finslipa din Lindy Hop och tar den till nästa nivå.

 

Under fyra timmar så kommer vi att jobba med följteknik, men även med din ”egna” dans och med fotarbetesträning, samt ge dig tips på hur du kan utveckla din dans genom egen träning (utan danspartner).

 

 

För att du ska kunna anmäla dig till kursen måste du kunna föra en Tuck turn, en Passering samt en Swing out. (OBS! Det här är bara för att man ska ha en chans att testa följarvariationer med en danspartner på kursen, du behöver inte kunna föra andra saker och du måste inte ha gått kurs som förare. Vi kommer inte heller att lära ut någon förning på kursen.)  

 

Nivå:

Workshopen passar följare på medelavancerad och avancerad nivå. Var snäll och respektera nivån, både för de andra kursdeltagarnas och för dina lärares skull ;). Du kommer ändå inte att kunna ta till dig eller använda materialet om du inte har en bra basic. 

 

Plats:

Hägerstenåsens Medborgarhus, mittemot Ica.

Adress: Riksdalervägen 2, 129 32 Hägersten

T-bana: Röd linje mot Fruängen, hoppa av i Hägerstensåsen och sen 3 minuters promenad.

 

Tid:

Lördag 4/3 2017 kl. 11.30-13.30 and 14.30-16.30

 

Det finns restauranger och mataffär i närheten där du kan köpa lunch, eller så går det bra att ta med egen lunch och snacks.

  

Registrering:

Du behöver alltså INTE registrera dig tillsammans med någon danspartner :).

 

Workshopen kan bli full snabbt, så får du förhinder och vet att du inte kommer att kunna delta, kontakta Charlie ASAP på decavita@gmail.com.

 

Har du några andra frågor eller funderingar är det bara att skicka oss ett meddelande eller e-post!

 

Avanmälan:

Om du avanmäler dig mindre än 2 veckor innan workshopen kommer vi att be dig att betala halva kurspriset. Om du avanmäler dig mindre än 1 vecka innan kursen kommer vi att be dig betala hela kurspriset. 

 

 

ANMÄLNINGSFORMULÄR 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.